...

You are saved by grace through faith, it’s a gift from God.

KÖPVILLKOR

När du genomför din beställning hos SavedByGrace, godkänner och accepterar du samtliga villkor som anges i vår integritetspolicy. Dessa villkor reglerar hanteringen av dina personuppgifter och din användning av våra tjänster. Vi rekommenderar att du noggrant läser och förstår vår integritetspolicy innan du genomför din beställning. Genom att fortsätta med din beställning bekräftar du att du har läst, förstått och samtyckt till våra villkor gällande hantering av personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

För att göra en beställning hos SavedByGrace måste du vara minst 18 år och ha en leveransadress i Sverige. Alla priser som anges är i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella felaktiga prissättningar. Om sådana fel skulle inträffa kommer vi att meddela dig innan dina produkter skickas. 

Vi garanterar att vi inte säljer dina uppgifter vidare. Dina uppgifter hanteras enligt GDPR och bokföringsregler och sparas endast i våra system. Om du vill redigera eller radera dina uppgifter från våra system är det självklart bara att höra av sig till oss. Vi värdesätter din integritet och är här för att tillgodose dina önskemål. 

Alla priser som anges är i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella felaktiga prissättningar. Om sådana fel skulle inträffa kommer vi att meddela dig innan dina produkter skickas. 

Vi är anslutna till Payson, du kan välja att betala med Swish, faktura eller ditt bankkort. 

Efter att du har lagt din beställning kommer du att få en automatisk orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Om du har angett en felaktig e-postadress kommer du naturligtvis inte att få någon bekräftelse. Om så är fallet, vänligen kontakta oss så skickar vi en bekräftelse manuellt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din beställning.

Vår print on demand-tjänst väljer fraktbolag för din beställning.

Vi använder spårbar frakt och du kommer att få en länk med ett spårningsnummer via e-post när din produkt har skickats. Kontrollera även din skräppostmapp om du inte ser e-postmeddelandet.

Alla beställningar på SavedByGrace hanteras via ”Print on demand”. Det betyder att din order trycks direkt när du lägger din beställning. Leveranstiden är vanligtvis mellan 9-14 arbetsdagar. Vi strävar efter att din beställning ska levereras till dig eller ditt närmaste postombud senast 30 arbetsdagar efter att ordern har lagts. Tack för ditt tålamod och förståelse.

Din beställning kommer att ligga kvar hos ditt ombud/box i 7 dagar innan den skickas tillbaka till oss.
Om du inte hämtar ut din beställning inom denna tid kommer en avgift på 180 kr för returfrakt och hantering att debiteras.

Enligt konsumentverket har du 14 dagars ångerrätt från och med dagen du tar emot eller hämtar ut din beställning.

Innan du gör en eventuell retur/reklammation ska du skicka ett mail till oss på info@savedbygrace.se 

Du står för returfrakten (om det inte rör sig om en reklamation) Paketet ska skickas med spårbar frakt.  

Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Som kund har du rätt att undersöka varan eller varorna men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten då denna då inte kan återlämnas på grund av hälso- och hygienskäl, därmed upphör ångerrätten.

Skicka din retur till:
Saved By Grace
C/O Johanna Eliasson
Gulmåravägen 6
197 34 BRO

Om du gjort en specialbeställning anpassad för bara dig (specialtryck) klassas det som en beställningsvara och ångerrätten gäller inte i dessa fall.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.